تحویل کارت سوخت موجود در باجه معطله پست بدون مراجعه به دفاتر پستی

تحویل کارت سوخت موجود در باجه معطله پست بدون مراجعه به دفاتر پستی

معاون فناوری شرکت ملی پست از ارسال پیشتاز کارت سوخت موجود در باجه‌های معطله این شرکت به آدرس متقاضیان خبر داد. به گفته سید میثم حسینی لر متقاضیانی که کارت سوخت خودرو آن‌ها به علت عدم حضور در آدرس ثبت شده هنگام ثبت نام برگشت شده است و در باجه‌های معطله دفاتر پستی است می‌توانند بدون مراجعه به دفاتر پستی، کارت خود را دریافت نمایند.

شرکت ملی پست برای ارتقای مشتری مداری و صرفه جویی در زمان مشتریان، اقدام به اضافه نمودن گزینه رهگیری کارت سوخت در سایت شرکت ملی پست به آدرس post.ir نموده است تا متقاضیان دریافت کارت سوخت در محل بتوانند با ثبت دوباره اطلاعات لازم و پرداخت هزینه ارسال پستی به صورت پیشتاز بر مبنای نرخ نامه پستی، کارت سوخت خود را در آدرس مورد نظر خود دریافت نمایند.

تحویل کارت سوخت در محل راحت‌تر از مراجعه حضوری است

کارت های سوخت ثبت نام شده از سوی مالکان خودرو تنها یکبار برای تحویل به متقاضیان به درب منزل آن ها ارسال می‌شود و در صورت عدم حضور گیرنده در محل، اشتباه بودن آدرس ثبت شده و یا تغییر محل سکونت گیرندگان، کارت سوخت آن‌ها برگشت داده شده و در باجه معطله مراکز پست نگه داری می‌شود. تا پیش از راه اندازی گزینه رهگیری کارت سوخت در post.ir فرد متقاضی کارت سوخت باید به وبسایت epolice.ir مراجعه کرده و کد رهگیری پستی ۲۴ رقمی بسته پستی کارت سوخت خود را دریافت می‌کرد و پس از آن با مراجعه به بخش رهگیری مرسوله پستی در سایت شرکت ملی پست از مکان بسته پستی کارت سوخت در باجه‌های معطله پست آگاه می‌شد و با مراجعه حضوری کارت سوخت خود را دریافت می‌کرد.

روند مراجعه حضوری برای دریافت کارت سوخت منجر به ایجاد صف‌های طولانی و هدر رفت زمان مشتریان شده بود و اعتراض بسیاری از کاربران را در پی داشت. به گفته معاون فناوری شرکت ملی پست گزینه ارسال پیشتاز کارت سوخت به آدرس متقاضیان اختیاری است و متقاضیان همچنان می‌توانند برای دریافت کارت سوخت خود به باجه‌های معطله دفاتر پستی مراجعه نمایند.

همه کارت سوخت‌های درخواستی به پست تحویل داده شد

در تاریخ ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد که بعد تامین شدن کارت‌ خام سوخت با تلاش‌های انجام‌شده همه درخواست‌های صدور کارت سوخت المثنی و خودروهای نوشماره تا اسفندماه ۱۴۰۱ تولید و تحویل پست شده است. براساس اطلاع واصله لجیتو بیش از ۹۵ درصد آن‌ها تحویل مردم شده و مابقی در باجه معطله پست است که از شرکت پست خواسته شده که یک مرتبه دیگر به آدرس مالکان ارسال شود.

نقص نشانی کارت سوخت دلیل اصلی ماندن در باجه‌های معطله پستی

در خرداد ماه ۱۴۰۲ “جلیل سالاری”، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، درباره حجم زیادی دپوی کارت‌ سوخت در دفاتر پستی عنوان کرده بود که در

سال ۱۴۰۱ بیش از سه میلیون قطعه کارت سوخت را تولید و تحویل شرکت پست دادیم، اما اکنون حجم زیادی از کارت در دفاتر پستی باقی مانده است.

محمد احمدی، معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست، نقص نشانی کارت سوخت را دلیل اصلی معطل ماندن کارت‌های سوخت تحویل شده در باجه‌های معطله پستی اعلام کرد

محمد احمدی، معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست، نقص نشانی کارت سوخت را دلیل اصلی معطل ماندن کارت‌های سوخت تحویل شده در باجه‌های معطله پستی اعلام کرد

در همین راستا “محمد احمدی”، معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست، درخصوص مسائل مطرح شده اظهار داشت: «متاسفانه ارتباط ما با سامانه کارت سوخت بر اساس وب سرویس و به صورت بر خط نیست و نشانی‌ ابرازی متقاضیان با بانک نشانی استاندارد منطبق نمی‌شود، از سویی با نقل و انتقال خودرو، نشانی مالکین جدید جایگزین نمی‌شود.»

محمد احمدی، معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پستمتاسفانه بخش قابل توجهی از نشانی‌هایی که روی مرسولات درج می‌شود دقیق نیست، عامل دیگری هم به ویژه در ایام پایانی سال گذشته و ابتدای سال جاری مشکل توزیع کارت سوخت را تشدید کرد، به دلیل مسائلی که احتمالا طی سال در تهیه بدنه و چیپ‌ست کارت وجود داشته، حجم مرسولات تحویلی از شرکت پخش و پالایش در دو ماهه پایانی سال قبل و ماه فروردین ناگهان افزایش ۳ تا۴برابری داشت. وقتی فاصله ثبت درخواست و تولید کارت زیاد می‌شود، احتمال نقل و انتقال وسیله نقلیه، جابجایی و تغییر نشانی افراد بیشتر خواهد شد که در کنار اشکالات مطرح شده در درج نشانی‌ صحیح، مشکلات توزیع موفق را بیشتر کرده است.

وی ادامه داد: «بنابراین علیرغم اینکه همکاران ما در شرکت ملی پست، دو بار به نشانی متقاضیان مراجعه می‌نمایند، به دلیل عدم امکان توزیع مرسولات حاوی کارت سوخت در نشانی، از مکانیزم “باجه‌های معطله” برای نگهداری مرسولات در دفاتر منطقه‌ای و تحویل آن‌ها در صورت مراجعه حضوری گیرندگان استفاده می‌گردد که به دلیل عدم اطلاع‌رسانی مناسب به متقاصیان، هزینه‌های مضاعفی را به شرکت ملی پست تحمیل می‌نماید.»

معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست با بیان این نکته که موضوع دریافت هزینه‌های کارت در نشانی گیرندگان، علاوه بر افزایش زمان و طولانی شدن فرایند توزیع، ایجاد صف در باجه معطله و نارضایتی مشتریان را در پی دارد، گفت: «اگر هزینه‌ها به صورت پیش‌دریافت اخذ شود، متقاضیان هم انگیزه بیشتری برای پیگیری و دریافت کارت‌هایشان دارند‌. اما علیرغم خواست ما و تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که انجام شده، تا کنون موضوع پیش‌دریافت هزینه‌ها در هنگام ثبت نام خودروهای نوشماره یا درخواست صدور کارت المثنی در دفاتر پلیس + ۱۰ حل نشده است.»

شرایط جدید دریافت کارت سوخت وسایل نقلیه پلاک جدید

در تیر ماه ۱۴۰۲ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد: مالکان وسایل نقلیه نوشماره برای ثبت درخواست تولید کارت هوشمند سوخت به دفاتر پلیس+۱۰ مراجعه کنند. طبق اعلام شرکت پخش فرآورده‌های نفتی مالکان وسایل نقلیه نوپلاک که کارت هوشمند سوخت خود را دریافت نکرده‌اند، لازم است برای بررسی وضعیت کارت خود به دفاتر پلیس+۱۰ مراجعه و در صورت نیاز درخواست خود را ثبت کنند.

علل انتقال کارت‌های سوخت به باجه های معطله پست

  • عدم درج آدرس‌های به روز شده مالکان بر روی پاکت کارت‌های سوخت
  • عدم دسترسی پست به شماره‌های تلفن مالکان کارت‌های سوخت برای اطلاع‌رسانی به آن‌ها

در ویدئو زیر خبرگزاری صداوسیما پیگیر علل انتقال کارت‌های سوخت به باجه های معطله پست شده است.

اطلاع از محل نگهداری کارت سوخت ماشین از طریق سامانه رهگیری کارت سوخت

اگر می‌خواهید از محل نگهداری کارت سوخت خودرو خود که هنوز به دستتان نرسیده است آگاه شوید،‌ می‌توانید به سایت سامانه رهگیری کارت سوخت http://scs.niopdc.ir به آدرس  و یا https://gts.niopdc.ir/cart/SearchCard مراجعه کنید. سایت مذکور توسط شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی با همکاری شرکت ملی پست برای پیدا کردن و رهگیری کارت جامانده در جایگاه و باجه معطله پست راه‌اندازی شده است.

سامانه رهگیری کارت جامانده در جایگاه و باجه معطله پست

سامانه رهگیری کارت جامانده در جایگاه و باجه معطله پست

در این سامانه با دریافت کد رهگیری پستی و پس از آن مراجعه به سامانه رهگیری مرسولات پستی از نشانی دفتر پستی محل نگهداری کارت سوخت خود اطلاع خواهید یافت.

سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت

🔴 مهدی سیدهاشمی، مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا: «در خرداد ۱۴۰۳ سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.»

«هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.»

🔴 فراهم شدن امکان درخواست اینترنتی کارت سوخت به این معناست که چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

اینترنتی شدن کارت‌ سوخت باز هم به تعویق افتاد

🔴 با اینکه قرار بود ثبت درخواست کارت سوخت از ابتدای خرداد ۱۴۰۳ اینترنتی شود، این وعده بار دیگر به تعویق افتاد.

🔴 شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته بنا داشت درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و سرانجام اواخر فروردین ۱۴۰۳، اعلام شد که این وعده در نیمه اردیبهشت اجرایی می‌شود اما با فرا رسیدن زمان موعود، اجرای این کار را به اول خرداد موکول کردند.

🔴 حالا با گذشت ۲۰ روز این وعده هنوز اجرایی نشده است، آن هم در حالی که وزارت نفت زیرساخت‌ها، اطلاعات و بسترهای لازم را از پلیس دریافت کرده است.

تحویل کارت هوشمند سوخت در کمتر از ۱۰ روز

محمد صادقی مدیر سامانه هوشمند کارت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در رادیو اقتصاد گفت:برای صدور کارت سوخت در مرحله نخست برای خودرو‌های نوشماره، زیرساخت‌های آن آماده شده است و با ارتباطات دستگاهی انجام شده هموطنان می‌توانند با مراجعه به سایت مورد نظر ثبت نام خود را انجام دهند.

صادقی تصریح کرد:در گذشته هزینه رفت و آمد برای دریافت کارت سوخت بالا بود و ثبت نام آنلاین کارت سوخت هزینه‌ها را کاهش خواهد داد و کمتر از مدت ۱۰ روز کارت سوخت به دست متقاضیان خواهد رسید.

صدور کارت سوخت المثنی

در ابتدای تابستان ۱۴۰۳ صادقی در خصوص صدور کارت سوخت المثنی افزود: اگر سایر دستگاه‌ها در این زمینه اقدامات لازم را تسریع ببخشند، کارت سوخت المثنی زیر یک ماه بدست افراد می‌رسد. به طوری که بستر‌های ما آماده است تنها دستگاه‌های مرتبط باید سریع‌تر اقدام کنند.

او بیان کرد: تا زمانی که اطلاعات مورد نیاز از جمله پلاک و کلید شناسایی خودرو (VIN) از سوی شرکت پژوهش و توسعه ناجی در اختیار وزارت نفت قرار نگیرد، امکان شناسایی و ابطال کارت سوخت پیشین، استعلام بیمه شخص ثالث و ثبت‌نام اینترنتی کارت سوخت المثنی محقق نخواهد شد.

10

10 دیدگاه

  • امیر
    5 سال پیش

    واقعا که خیلی مذخرفید
    پول می گیرید بعد به بهانه واهی می گویید مردم شخصا تحویل بگیرند
    خاکبرستان با این مدیریت!

  • عباس
    5 سال پیش

    واقعا خبر از وضعیت خودتون ندارید کارت سوخت بنده توی باجه معطله گمشده هیچ کس هم جواب گو نیست.

  • سعيد 7920
    5 سال پیش

    كارت سوخت من در باجه معطله اسلامشهر قرار دارد با كارت ملي مراجعه كردم و متاسفانه كارت سوختم را تحويل ندادند و اذعان داشتند كه حتمآ مدارك خودرو بايد باشد بعداز مراجعه مجدد به من ميگويند مرسوله از باجه معطله مرجوع شده است
    بايد چكار كنم؟

  • اهرپور
    5 سال پیش

    ما در مجتمع هرمزان که ۲۰ برج و ۸ وردی دارد و هر برجی لابی من دارد امکان آمد ایشان و نبودن کسی حرف مزخرفی بیش نیست ایشان اصلا نامه را نیاورده دروغ میگوید

  • سینا
    3 سال پیش

    به نظر میاد عمدا کارت سوخت رو ارسال نمیکنند درب منزل تا مشتری بره پیگیری کنه و پول رو تمام و کمال بصورت آنلاین پرداخت کنه

  • حمید
    1 سال پیش

    واقعا نوبرید شما کارت سوخت من رهگیری کردم توی باجه معطله نبرد جنوبی. من شهرستان خرم اباد هستم نمیدونم اینا چه ربطی به هم دارن الان باید بلند بشم ۶۰۰ کیلومتر راه بیام تا تهران بعد هم ممکنه بگن اینجا نیست یا بهم ندن واقعا نمیدونم چکار کنم

    • مرتضی
      1 سال پیش

      واسه منم همین مشکل پیش اومده ، کارت سوختم به آدرس قبلیم تو تهران فرستاده شده الان اردبیل زندگی میکنم دوباره فرم ارسال مجدد رو پر کردم ۲۲ تومن واریز کردم ، بازم راضی ام خدا کنه واسه بفرستن

  • تقی
    1 سال پیش

    ۱۰۰ هزار تومان باجه معطله برای کارتی که اصلا ارسال نشده پول میگیره!

  • عباس
    9 ماه پیش

    مملکت نداریم که. باغ وحشه کارت سوخت من بدون هیچ پیامک از پست. و حضور پستچی مرجوع شده
    یه عده بی مسئولیت دور هم کشور تشکیل دادیم

  • مصطفی
    1 ماه پیش

    باسلام متاسفانه شرکت ملی پخش بجای اینکه کارت سوخت منو به آدرسی که هنگام درخواست کارت اعلام کردم که با آدرس روی سند نیز یکی میباشد بفرسته به آدرس کد پستی دولت هوشمند ارسال کرده که معلوم نیست چند سال پیش و برای چی وارد برنامه شدم و یا اصلا فکر اطلاع نداشتم ربطی به ارسال بسته پستی داره